M3 E36
M3 E36
Czołem,
Jako że w październiku musiałem sprzedać swoje E24, E30 cabrio i E9, to w moim sercu pustka.
Nosi mnie, więc szukam czegoś fajnego:
Kupię M3 E36, preferowane cabrio albo coupe. Stan jak najlepszy.
Zgodne z VINem, nie angol. Auto ma być do zabawy, bez pojeżdżawek.
pozdrawiam
Jako że w październiku musiałem sprzedać swoje E24, E30 cabrio i E9, to w moim sercu pustka.
Nosi mnie, więc szukam czegoś fajnego:
Kupię M3 E36, preferowane cabrio albo coupe. Stan jak najlepszy.
Zgodne z VINem, nie angol. Auto ma być do zabawy, bez pojeżdżawek.
pozdrawiam
rust is not a crime!
Re: M3 E36
bede mial m3 e36 z s54b32 za 40kpln - szczegolow kilka w galerii
dzieki, ale interesuje mnie auto zgodne z VIN.
nad tym zastanawialem sie przeszlo rok temu - fajne, ale nie tego szukam.
UP
nad tym zastanawialem sie przeszlo rok temu - fajne, ale nie tego szukam.
UP
rust is not a crime!
Potwierdzam, że się interesowałeś 
A tak poza tym:
- poza silnikiem (sama jednostka z kolektorami) auto jest w 100% zgodne z VIN (vin WBS....)
Rozkodowywałem go wielokrotnie i jest dokładnie tak jak ma być: każdy element wyposażenia, felga, rodzaj kiery, mieszka, najdrobniejszych detali.
Nawet pod maską jest zachowany oryginalny (z s50) układ plastików, wlotów, kierownic powietrza, puszek i ogólnego układu podzespołów (zbiorniczki, przewody, osłony wiązek itp).
Co więcej nawet skrzynia, wisco i łapy silnika są z S50.
Podsumowując: słupek, magiczny sterownik i dolot Alpha N są jedyną zmianą. Ale przy założonym kolektorze dolotowym i puszcze filtra s50 (taki setup był na zimę) auto wygląda jakby miało ten silnik od początku

A tak poza tym:
- poza silnikiem (sama jednostka z kolektorami) auto jest w 100% zgodne z VIN (vin WBS....)
Rozkodowywałem go wielokrotnie i jest dokładnie tak jak ma być: każdy element wyposażenia, felga, rodzaj kiery, mieszka, najdrobniejszych detali.
Nawet pod maską jest zachowany oryginalny (z s50) układ plastików, wlotów, kierownic powietrza, puszek i ogólnego układu podzespołów (zbiorniczki, przewody, osłony wiązek itp).
Co więcej nawet skrzynia, wisco i łapy silnika są z S50.
Podsumowując: słupek, magiczny sterownik i dolot Alpha N są jedyną zmianą. Ale przy założonym kolektorze dolotowym i puszcze filtra s50 (taki setup był na zimę) auto wygląda jakby miało ten silnik od początku

Sześć Dębów Dwór w Prusewie
(40 min. od Trójmiasta, nad morzem)
Hotel, Restauracja, Wesela, Imprezy okolicznościowe
Sześć Dębów Dwór w Prusewie - Pałac, dwór nad morzem, wesele nad morzem
(40 min. od Trójmiasta, nad morzem)
Hotel, Restauracja, Wesela, Imprezy okolicznościowe
Sześć Dębów Dwór w Prusewie - Pałac, dwór nad morzem, wesele nad morzem
Odezwij się bliżej wakacji to będę miał swoją do sprzedania
VIN JC35252 z numerem nie zgadza się tylko 3 swiatło stopu bo francuz założył sobie...

W showroom'ie nie ma ? Napisz coś więcej, może być na priv.Skrzeku pisze:Odezwij się bliżej wakacji to będę miał swoją do sprzedaniaVIN JC35252 z numerem nie zgadza się tylko 3 swiatło stopu bo francuz założył sobie...
Nie ma jeszcze
Niedługo się pojawi
Jak coś to pytania na PW